Дитячо-юнацька футбольна ліга України стартувала
19.05.2023

Завершилися два тури Всеукраїнського об’єднаного турніру «Кубок ДЮФЛУ – 2023», в якому беруть участь чотири команди СДЮШОР з футболу «Юність». Юнаки 2006, 2007, 2008, 2009 років змагалися на футбольному полі зі своїми суперниками за перемогу.
Наймолодші учасники змагань юні футболісти 2009 року народження (група U-14) у обох турах отримали перемогу, здобувши шість переможних очок. У своїх однолітків з ФК «Чернігів» вихованці «Юності» виграли з рахунком 6:0. Голи у ворота суперника забили Титенко Артем, Канцирєв Павло, Приступа Олег. У матчі проти МФК «Бровари» підопічні Олександра Прокопенка та Олександра Білащенка змогли забити два голи у ворота  суперників і здобути перемогу з рахунком 2:1.
Вихованці 2008 року народження (група U-15) у матчі з КП УФКС «Чайка» з Вишгорода вихованці Сергія Бухоніна вибороли перемогу з рахунком 2:1. Голами відзначилися Мисенко Станіслав та Нікіта Черниш.
Гравці команди «Юність» 2007 року народження (група U-16) двічі вибороли перемогу у своїх суперників. У матчі з командою Ніжинської ДЮСШФ Хамко Денис, Кулик Дмитро, Сорока Богдан змогли чотири рази вразити ворота ніжинців, одержавши перемогу з рахунком 4:0. У матчі проти команди МФК «Бровари» вихованці Сергія Денисенка та Валерія Ворони Назар Юрченко, Горло Нікіта, Хамко Денис, Кулик Дмитро, Сорока Богдан злагоджену роботу своєї команди завершили забитими голами к ворота суперника, чим принесли своїй команді перемогу.
Вихованці Ігоря Бобовича та Миколи Липового (група U-19) з першої хвилини заволоділи ініціативою на полі у матчі з «ДЮСШ-21» (Київ). Згодом перевагу у грі «Юність» змогла втілити у гол у ворота суперника: стрімку контратаку правим флангом вдало завершив Віталій Троценко. Наприкінці першого тайму Павло Кузьменко розіграв комбінацію «в один дотик» з Микитою Велігорським та вийшов один на один з воротарем і вдало перекинув м’яча у ворота через воротаря. Другий тайм також пройшов за переваги гравців «Юності» і завершився вдалим ударом у ворота з-за меж штрафної, який здійснив Олександр Бабір.
Отож, за перші два тури з 24 можливих очок вихованці СДЮШОР з футболу «Юність» записали у свою скарбничку 18 переможних балів та посідає лідируючі позиції.