На шляху до Чемпіонату України з футзалу
20.02.2023

17-18 лютого 2023 року 26 дівочих команд з усієї України вели боротьбу у відбірковому етапі Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2010-2011 років народження. Змагання приймали Черкаси, Маневичі (Волинська область), Конотоп (Сумська область), Гребінка (Полтавська область), Городенка (Івано-Франківська область).
Команда дівчат Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву з футболу «Юність» представляли Чернігів у відбірковому етапі, який відбувся у Конотопі на Сумщині.
Суперниками чернігівчанок стали команди зі Славутича Київської області, села Замостя Прилуцького району Чернігівщини та господарі змагань – команда міста Конотоп.
Учасники змагань боролися за право виходу у наступний відбірковий етап Чемпіонату України з футзалу, де будуть визначатися учасники змагань у вищій, першій, другій лігах відповідно. 
Наша команда у своїй групі перемогла команди зі Славутича та Замістя, та поступилася тільки команді Конотопу. За результатами першого етапу змагань чернігівська дівоча команда СДЮШОР з футболу «Юність» увійшла у вісімку найкращих команд України, які у наступному етапі будуть боротися за право виступати у вищій лізі Чемпіонату України з футзалу серед дівочих команд 2010-2011 років народження.
Суперницями вихованок «Юності» стали команди дитячо-юнацьких спортивних шкіл з міст Маневичі, Конотоп, Бар-Шаргород, Гребінка, Полтава, Одеса, Володимир.
Склад групи, учасники якої будуть змагатися за право виступати у вищій лізі Чемпіонату:
- ДЮСШ м. Маневичі (Волинська область)
- ДЮСШ м. Конотоп (Сумська область)
- ДЮСШ м. Бар.-м. Шаргород (Вінницька область)
- ДЮСШ м. Гребінка (Полтавська область)
- ЗПО ДЮСШ ім. Бутовського (м. Полтава)
- ДЮФК «Чорноморець» (м. Одеса)
- СДЮШОР «Юність» (м. Чернігів)
- «Ладомир» (м. Володимир Волинська область)
Бажаємо вихованкам СДЮШОР з футболу «Юність» удачі та перемоги у наступному етапі змагань!
 

У наступних відео можна переглянути фрагменти матчів за участю нашої команди.